ИСТОРИЯ

    “ВОЙС КЕМИКЪЛ” е българско частно търговско дружество с ограничена отговорност със седалище гр. Лозница. Създадена през 2004 г. като дружество с ограничена отговорност. Фирмата разполага със собствена производствена база в град Лозница.С 1000м2 закрита и 1000м2 открита площ.
Основен предмет на дейност е производството на перилни, почистващи и миещи препарати “WOYS “, които са регистрирани като търговски марки в патентното ведомство на Република България.

    “ВОЙС КЕМИКЪЛ” ООД - производител на миещи, перилни и почистващи препарати с търговски марки “WOYS”. Като един от основните български производители в бранша, ние предлагаме на клиентите си твърде необходими за тях и техните домове продукти. Откликваме на ежедневните нужди на хората по начин, който да удовлетворява потребността им от чистота, свежест, комфорт и удобство. Имайки в педвид късия период на дейност , “ВОЙС КЕМИКЪЛ” е разработила широка гама от качествени продукти, отговарящи на изискванията на потребителите.По този начин компанията преследва своята основна цел - да се грижи за хората и за средата, в която те живеят и се трудят, осигурявайки им необходимата хигиена и комфорт. Високото качество и изключително конкурентните цени на продуктите на ВОЙС КЕМИКЪЛ” са основа и двигател на израстването и доброто позициониране на продуктите на вътрешния и външния пазар.

     Местоположението на фирмата и наличието на собствен транспорт гарантират оптимално ефективна логистика за всяка точка на страната

    Продуктите на “ВОЙС КЕМИКЪЛ” ООД Станаха вече традиционни на българския пазар със серия перилни и почистващи препарати "WOYS" Комплексността на фимата, кратките срокове при изпълнения на поръчките и високото качество на произвежданите продукти правят “ВОЙС КЕМИКЪЛ” все по-търсен партньор във вътрешността на страната

 

ЦЕЛ

    ЦЕЛТА на “ВОЙС КЕМИКЪЛ”е да се преследва успехът. УСПЕХ като комбинация от предлагането на висококачествена продукция, удовлетворяваща потребителите и коректно отношение към бизнеспартньорите.
Днес ние се стремим да заемем отговорна роля в обществото, защото доброто партньорство между корпоративните и обществените интереси стои в основата на развитието и на успеха.